Gezocht: versterking binnen ons team

BVSO wil zorgen dat huurders op een prettige manier wonen in wijk Oost en dat zij ondersteuning krijgen bij vragen waar zij als huurder tegenaan lopen.
Daarom is het wenselijk dat bewoners op een goede manier vertegenwoordigd worden als het gaat om infrastructurele ontwikkelingen in de wijk. Om deze missie waar te kunnen maken zoek wij een

Voorzitter

Penningmeester

Algemeen bestuursleden

die ons team willen komen versterken.Mensen die willen weten wat er in de wijk speelt en nieuwe idee├źn hebben. Die het leuk vinden om met de bewoners in contact te komen in face-to-face gesprekken maar ook via social media. Mensen die vertegenwoordiger van de bewoners willen zijn.

Wat vragen wij:

Het bestuur van BVSO vergadert een keer per maand maar ook gaat ze naar vergaderingen toe.
Men zit dan o.a. met de gemeente, Wijkoverleggen, of het SOBO om de tafel.
Binnen het bestuur worden taken verdeeld zodat we samen kunnen kijken wat het beste past. We zoeken naar wederzijdse flexibiliteit omdat we weten dat iedereen het tegenwoordig druk heeft.

Wat bieden wij:

Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je je kwaliteiten verder ontwikkelt. De mogelijkheid je bestuurlijke ervaring uit te breiden en te verdiepen. Twee maal per jaar een cadeaubon en vergoeding van de gemaakte kosten.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail: bvso@kpnmail.nl, telefonisch: 010-2450169 of via het contactformulier op deze site.