Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.bvsoschiedam.nl/wp/wp-content/themes/gridiculous/functions.php on line 616
Fietsenstalling | Fietsenstalling – BVSO Fietsenstalling – BVSO

Fietsenstalling

Stichting Buurtfietsenstalling Edison, opgericht in 1998, houdt zich, in nauwe samenwerking met de Gemeente Schiedam, de ONS-groep en de Bewonersvereniging Schiedam Oost, bezig met het creëren en beheren van mogelijkheden voor fietsstalling in Schiedam Oost.
Het bestuur van deze stichting bestaat uit 2 personen: T.M. Boersema (voorzitter, penningmeester, secretaris), N. Dijksma (coördinator, 2e secretaris).

Momenteel hebben wij als stichting 3 stallingen en 43 koepels onder ons beheer. De stallingkosten bedragen € 39,00 per jaar per fiets en éénmalig € 50,00 sleutelgeld per sleutel, een eventuele verhoging niet meegerekend. Wilt u in aanmerking komen voor (een) stallingsplaats(en), dan dient u bijgevoegd aanmeldingsformulier getekend terug te sturen.

Let op, er gelden de volgende voorwaarden voor aanmelding:

De stallingplaatsen zijn alleen beschikbaar voor bewoners van de wijk Oost, zonder enige mogelijkheid tot stalling van fietsen (zonder achterom, schuur, garage, etc.) en het stuur van uw fiets mag niet breder zijn dan
60 centimeter.

Als u het aanmeldingsformulier retourneert, geeft dat géén garantie voor het (direct) verkrijgen van een stallingsplaats. U wordt op een wachtlijst geplaatst en zodra er plaats is ontvangt u bericht.

Mocht u vragen hebben over uw aanmelding en/of de wachtlijst kunt u contact opnemen met mevrouw N.Dijksma :
administratie@stichtingedison.nl

Heeft u een algemene vraag aan onze stichting dan kunt u mailen naar
info@stichtingedison.nl

Klik hier voor het aanmeldformulier: Aanmeldingsformulier Edison