Beste Oosterling,

Beste Oosterling,

Namens het netwerkteam van Oost sturen wij u het volgende bericht:

Noodnummer voor Oost

Kunt u vanwege gezondheidsklachten of -risico’s momenteel de deur niet uit en zit u verlegen om een praatje, boodschappen of een warme maaltijd? Bel dan 06-82776651. U krijgt dan iemand van het netwerkteam aan de lijn, die voor u een welzijnsorganisatie of een wijkbewoner inschakelt die u kan helpen. U kunt dit nummer ook bellen als u zich zorgen maakt om iemand in uw omgeving.

Welke hulp is er?

In Oost is inmiddels van alles op touw gezet. Bewoners die normaliter aanschoven aan de tafel bij de buurtpost of in het wijkhuis krijgen hun warme maaltijd nu thuisbezorgd of kunnen deze ophalen bij het wijkhuis.

Alle bewoners die tot een kwetsbare groep worden gerekend en bij de welzijnsinstanties in beeld zijn, zijn of worden de komende tijd telefonisch benaderd met de vraag of zij ergens hulp bij nodig hebben.

Ook staan er mensen klaar voor een (telefonisch) luisterend oor.

Help deze informatie verspreiden

Het noodnummer wordt via verschillende (zorg)instanties in de wijk en via allerlei online kanalen onder de aandacht gebracht. We realiseren ons dat we nog lang niet alle bewoners hiermee bereiken. Daarom wordt het online én offline delen van deze informatie en het telefoonnummer (06-82776651) zeer op prijs gesteld.

Wilt u zelf helpen?

Wilt u iets voor uw wijkgenoten betekenen? Laat dit dan weten via info@oostpactdoor.nl. Geef hierbij s.v.p. aan wat je wilt en kunt doen, bijvoorbeeld een boodschapje halen of in de buurt of straat rondvragen of iemand hulp nodig heeft.

Op sociale media kunt u op de hoogte blijven van het hulpaanbod in de wijk via:

Facebook: https://www.facebook.com/OostPactDoor/

Twitter: https://twitter.com/OostPactDoor

Of via de website www.oostpactdoor.nl.

Comments are closed.